TERMÉKEK

Cégünk által forgalmazott hűtőajtók és fagyasztó kamrák kiválóan megfelelnek az EU által támasztott higiéniai és műszaki követelményeknek. Termékeinket megfelelő szaktudással rendelkező kollégáink minden esetben a precizitás és igényesség feltételei mellett alkotják meg, hiszen cégünk egyik legfontosabb alapelve : „A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.” -ennek megfelelően dolgozunk napról napra azon, hogy vásárlóink minden esetben elégedettséggel gondoljanak ránk, esetleg visszatérjenek hozzánk egy következő alkalommal. Fontos kiemelnünk, hogy cégünk hűtőajtók gyártása mellett, azok beépítését is országos lefedettségben vállalja.

Pluszos
hűtőkamra ajtó

Ajánlott hőmérsékleti tartomány : 0 és +15 fok között
Ajánlott ajtólap vastagságok: 60-80 mm – hőmérséklettől függően
Az ajtó tokszerkezete légkamrás PVC profilból készül, melyre kiemelőpályás zsanérral rögzítjük az ajtólapot. Az ajtó lapja extrudált polisztirol anyag, kétoldali habosított PVC borítással, szélein alumínium keretprofillal. A zsanér különleges kialakításának köszönhetően az ajtólap nyitásakor megemelkedik ezáltal az alsó gumitömítést óvja a kopástól és sérüléstől, illetve zárt állapotban lehetővé teszi a megfelelő záródást. A hőszigetelésről a speciális kialakítású EPDM gumitömítés gondoskodik, mely az ajtólapra van szerelve és csukott állapotban a tokszerkezetre illeszkedik, ezáltal meggátolja a hűtött térből a hőmérséklet kiáramlását. Az ajtó ergonomikusan kialakított fogantyúval kívülről és belülről is nyitható. A belső oldalon kialakított fluoreszkáló felület segíti a könnyebb láthatóságot. A zárszerkezet lehetővé teszi az ajtó kulccsal történő zárását. Biztonsági okokból a belső oldalt található fogantyút vésznyitó funkcióval látjuk el, a balesetek elkerülése érdekében.

Fagyasztó
hűtőkamra ajtó

Ajánlott hőmérsékleti tartomány : 0 és -25-30 fok között
Ajánlott ajtólap vastagságok: 100-120 mm – hőmérséklettől függően
Az ajtó tokszerkezete a pluszos ajtóéhoz hasonlóan légkamrás PVC profilból készül, a fentiekben említett megoldásokkal, azzal a különbséggel, hogy fagyasztó kamrák esetén az ajtóalap összeszerelése során az ajtó keretét adó alumínium profilba helyezhető gumitömítést önszabályzó fűtőkábellel látjuk el, mely megoldás megakadályozza az ajtó nyitás előtti befagyását, így megkönnyítve a hűtőtérbe való bejutást. A műanyag tokszerkezet mindkét típusú ajtó esetén szélességben bővíthető a megfelelő beépítési falvastagság elérése érdekében.

© Dartech Kft. – Minden jog fenntartva! – Powered by: ldenes096@gmail.comImpresszum Adatvédelmi szabályzatGYIK